Brand Ambassador

Estel og jeg samarbejder med nogle forskellige firmaer, som jeg vil fortælle en smule om her på siden. Noget som alle vores samarbejdspartnere har tilfælles er, at de alle ønsker det bedste for hesten. Dette ses blandt andet på høj fokus på naturligt indhold i pleje- som hov produkter. Samt udstyr med en åndbarhed der forbedre hestens ydeevne, fremfor at nedtone ydeevnen ved brug af udstyr. Det er noget som jeg ligger meget vægt på, da jeg kun arbejder med virksomheder, som vi kan stå 100 % inde for.

 

Keratex The Hoofcare Experts

Keratex er en familiedrevet virksomhed, der begyndte med produktet “Hoof Hardener” i 1990. Keratex-serien er vokset en del gennem årene, og forsætter stadig med at udvikle sig med et stadigt stigende globalt netværk af leverandører.

Produktsortimentet af Keratex Hoofcare vokser og udvikles i sådan en grad, at der er et produkt til alle typer hov-problemer. Keratex går meget op i hele tiden at udvikle sin viden og erfaring. Deres produkter er anerkendt af mange smede og ryttere rundt omkring i verden! Produkterne har været en del af det olympiske smedje i de sidste 2 årtier.

Virksomheden arbejder tæt sammen med UK’s Veterinary Medicines Diirectorate (VMD), og America’s Food and Drug Administration (FDA).

Estel og jeg blev en del af teamet i 2017. Og kan kun udtale os positivt omkring Keratex og teamet bag. Estel har en fortid med meget usoigneret hove, og dagen i dag roses hendes hove af både smede og dyrlæger.

Keratex sortiment

 

HUSK Technology  

HUSK er drevet af Louise Butcher fra UK.

Deres brand er helt specielt, fordi de går ekstremt meget op i åndbarheden omkring udstyret. Alle produkter bliver testet jævnligt for, at bibeholde den gode kvalitet der loves til kunderne. Det kan jeg kun snakke godt om!

Alle deres produkter er lavet af ‘rip stop 3D materiale’. De to ydre lag er porøse og giver mulighed for luftstrøm ind og ud. Disse to lag holdes sammen af et netværk af monofilamentfibre. Dette fanger luften til at bevæge sig gennem lagene, næsten som en vindtunnel.

Og hvorfor det? – Det hjælper hestens hud med at luftes konstant, mens materialet er mod huden, og overskydende varme eller vand stiger op og ud af det ydre porøse lag. Derved beskyttes hesten mod at blive ‘over opvarmet’ omkring sener, muskler og led under træning – samt mod at forblive våd i længere tid. De monofilamentefibre spreder også påvirkningskraften bedre end tættere materialer som neopren, som koncentrerer påvirkningen til det område, hvor det er blevet påført.

Alt denne viden testes som sagt jævnligt for, at sikre kunderne de bedste produkter.

Estel og jeg blev en del af teamet i starten af 2019. Vi er så glad for, at have taget del i sådan et fedt brand – med et fantastisk budskab og koncept.

HUSK sortiment

 

Equus Cura

Equus Cura er en nyere dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter til heste i højeste kvalitet. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. Deres fokus ligger på at lave innovative og effektive produkter, som samtidig er yderst skånsomme for hesten. Deres produkter er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, som f.eks. deres Equus Cura no 1. shampoo med Aloe Vera.

Deres ambition er at udvikle og skabe nye innovative plejeprodukter, uden brug af skadelig kemi til gavn for vores heste. Bag Equus Cura står en række fagpersoner, som udvikler, tester og afprøver produkter indtil den mest effektive og skånsomme løsning er fundet.

Estel og jeg er blevet en del af teamet i 2019. Vi ser meget frem til det fremtidige samarbejde med teamet bag.

Equus Cura sortiment

 

Hestens Trivsel

For at opretholde en god og sund hest – behøves der af og til en behandler. Vi er enormt glad for, at bruge Cecilia Østergaard fra Hestens Trivsel. Cecilia og jeg indgik et samarbejde i løbet af i år. Hun behandlede også Estel forinden, og vi har altid været enormt glad for hendes hjælp.

Cecilia har speciale i blandt andet kraniosakral, ledmobilisering, laser og massage. Vi elsker at have besøg af hende, og kan varmt anbefale hende til andre.

Hestens Trivsel