Hvem er vi?

Mit navn er Minna Mønster, jeg er 22 år gammel og kommer fra Vejle. Til dagligt læser jeg til mediegrafiker, og derudover elsker jeg at træne i fitness. Men min yndlings sport er helt klart ridning, og det har det været de sidste 12 år. De første år af min heste-historie brugte jeg mest på trick træning, og skovturer. De sidste par år er jeg blevet mere dressur rytter. Jeg har stor forkærlighed for fjordheste, og det afspejler selvfølgelig også de heste, som jeg har/ og har haft. Min første hest hed Bamseline. Hun var en ‘gul hest’, som man kalder hende, når hun er uden stamtavle – men hun lignede nu altså en hel almindelig fjordhest. Desværre måtte Bamse aflives i 2015. Heldigvis var jeg så heldig, at jeg i 2014 fik en hest mere. Hende har jeg stadig i dag. Hun hedder Estel Tidselbjerg, og er mit et og alt. Til dagligt rider vi dressur, men vi trick træner også. Estel har en helt unik historie, som jeg tænker at fortælle i et indlæg for sig. Her på bloggen vil jeg opdatere om vores hverdag sammen – gode som dårlige perioder, og alt det der ellers hører med.

 

Jeg håber i vil følge med!